Sikker oktober-arrangement på USIT 20. oktober

Invitasjon til Sikker oktober på USIT – fra IT-direktøren:

Det er oktober igjen og for fjerde året på rad arrangerer vi Sikker oktober som en del av Nasjonal sikkerhetsmåned.

Den 20. oktober holder vi seminar på USIT der du kan høre foredrag om IT-sikkerhet fra både eksterne og interne foredragsholdere. Vi får besøk fra både Mnemonic og Transcendent Group Norge AS som skal fortelle oss om trusselbildet i dag og hvordan vi kan forsvare oss fra cybertrusler ved å forstå operasjonsmåten til angriperne.

Du er mer enn velkommen til å delta både på enkeltforedrag og på hele seminaret. Vi har lagt inn fem minutters pause mellom hvert foredrag slik at vi kan rigge om og for at deltakere skal kunne komme og gå.

I løpet av oktober blir det også arrangementer på UB og IFI. Se uio.no/sikker for mer informasjon om disse arrangementene.

Budskapet i sikkerhetsmåneden er svært viktig og vi trenger at dere både markedsfører og oppfordrer i rette kanaler om å delta. Husk gjerne å nevne Sikker oktober til brukerne dine når du er innom og hjelper dem.

Informasjonssikkerhet må bli en naturlig del av hverdagen, og det er et kollektivt ansvar at vi hele tiden prøver å bli bedre på det.

For mer informasjon om sikker oktober, se:

http://uio.no/sikker

Publisert 13. okt. 2016 09:37 - Sist endret 13. okt. 2016 10:06