IT på UiO. Kva har vi å by på?

USIT, Universitetets senter for informasjonsteknologi, er UiOs sentrale IT-avdeling, og leverer IT-tenester til UiO. Kva er det vi tilbyr?

Du finn ei oversikt på nettstaden for IT-tenester på UiO

UiOs nettstad for IT-tenester finn du ei oversikt over IT-tenestene på UiO. Tenestene er kategoriserte slik at du lettare skal finne det du ser etter, og du kan bruke søkjeboksen oppe til høgre på sida om du ikkje finn det du ser etter.

Stort og breitt tilbod til både studentar og tilsette

På UiO har vi eit breitt tilbod til både studentar og tilsette. Alle får eit UIO-brukarnamn og -passord som kan brukast til dei tenestene som krev pålogging. Alle får også UiO-e-postadresse, gratis Office 365 og mange andre program, tilgang til trådlausnett, utskrift, elektroniske tidsskriftsamlingar og mykje, mykje meir. På UiO har vi også spesialisert tilbod til forskarar og undervisarar. Sjå eigne kategoriar for IT til bruk i forsking og IT til bruk i undervising på UiOs nettstad for IT-tenester.

Abonner på nyheitsbrev

USIT sender ut nyheitsbrev, med aktuelle saker, nyheiter og nyttige tips om IT på UIO, ca. 4 gonger i året. Meld deg på for å få nyheitsbrevet rett i innboksen din.

Finn du ikkje det du treng?

Om du ikkje finn det du leiter etter, eller har problem med eller spørsmål om bruk av IT-tenestene, kan du kontakte lokal IT eller student-IT på fakultetet ditt. <UKJENT:Houston>, UiOs IT-supportsenter, tek også imot spørsmål frå alle einingar på UiO, og har ope i helger og på kvelden.

Publisert 16. aug. 2018 09:57 - Sist endret 29. aug. 2018 12:33