Om USITs forskningsstøtte på Digitaliseringspådden

USITs underdirektør for IT i forskning, Gard Thomassen, er invitert til Digitaliseringspådden for å fortelle om Supercomputere, CERN og IT-arkitektur. Resultatet ble både spennende og opplysende.

Digitaliseringspådden har hørt rykter om at det skjer mye spennende på USIT, så de inviterte underdirektør Gard til en prat. Temaet er «UiO: Supercomputere, CERN og IT-arkitektur» og i løpet av podcasten, som varer i over en time, er de innom mye av det Underavdeling for IT i forskning og USIT driver med. Her blir gamification i helse-IT og UiOs bidrag til Large Hadron Collider forklart. Vi får vite litt om hvorfor IT-arkitektur er så viktig, og vi hører om hvordan man faktisk bruker en supercomputer og hva den kan brukes til. Så hvis du lurer på hvorfor vi på USIT driver med det vi gjør og hva det betyr for UiO og UH-sektoren, og helseforskning i Norge, ja da er det bare å sette seg ned og lytte.

Digitalseringspådden produseres av utviklingsselskapet Already On og distribueres av Computerworld Norge. Programlederne er Jens Christian Bang og Dag Rustad.

Publisert 3. des. 2021 16:39 - Sist endret 10. des. 2021 16:15