USIT søker dyktig utvikler 40% - 100%

Vi trenger utviklere til frontend og mobilapper i forskning. Vi kan tilby fra 40% - 100% stilling med umiddelbar ansettelse. Det betyr at dette kan kombineres med studier etter ønske. Det viktigste er at du er god til  å programmere!

Søknader behandles fortløpende.

Proft utviklingsmiljø!

Universitetets senter for informasjonsteknologi (USIT) ved Universitetet i Oslo er et av landets største IT-faglige miljøer. Som ansatte på USIT vil du jobbe i et kreativt og sterkt fagmiljø med hensikt å levere stabile IT-systemer av høy kvalitet og gode brukeropplevelser. Du vil få kontorplass i bygget ved siden av IFI.

Vi søker etter en utvikler til i Webseksjonen der du jobber sammen med andre høyt kompetente utviklere med utvikling i et moderne utviklermiljø.

Utvikling vil være frontend med React/JavaScript eller mobilapputvikling med React Native. Erfaring med noe av dette er et pluss, men ingen forutsetning. Det viktigste er at du er flink til å programmere!

Vi jobber for tiden mye med utvikling av mobilapper som skal brukes i forskning samt oppsett av openshift-tjenester som skal visualisere helsedata til forskning.

Dersom du ønsker jobberfaring som utvikler i et profesjonelt og moderne utviklingsmiljø, send en kort søknad med CV og karakterutskrift snarest til:

Dagfinn Bergsager
Gruppeleder webutvikling i Webseksjonen på USIT

dagfinn.bergsager@usit.uio.no
tlf.: 952 04 665
URL: usit.uio.no/utvikler

Publisert 27. feb. 2019 14:39 - Sist endret 20. feb. 2020 12:43