UX-bloggen

Bildet kan inneholde: gjøre, rektangel, skjermdump, merke.
Publisert 13. jan. 2022 09:01

En undersøkelse gjort av Seksjon for studiekvalitet viser at flere studenter ønsker å lese om andre studenters erfaringer fra utveksling før de selv skal velge utvekslingssted. Nå har vi laget en ny løsning som gjør det enklere for studenter å lese om og sammenligne utvekslingssteder.

Illustrasjon av en rollestolbruker som lurer på hvordan hen skal komme seg til møterommet som er opp en trapp.
Publisert 24. juni 2021 12:47

Å fokusere på inkluderende arbeidsliv er viktig – for samfunnet, arbeidsgiver, nåværende og fremtidige ansatte. I de fleste jobber er man avhengig av IKT-løsninger, men det vil ikke være lovpålagt at alle disse er universelt utformet. Er det egentlig et inkluderende arbeidsliv hvis en ansatt med nedsatt funksjonsevne møter på IKT-løsninger hen ikke kan bruke?

Kvinne som holder en hvit kopp med en liste på. Listen lyder; Sikker, nyttig, enkel og brukervennlig
Publisert 7. mai 2021 09:08

Vi skriver om koden til Nettskjema. For å effektivisere har vi valgt å pusse opp utseende og funksjonene i det administrative-grensesnittet i samme slengen.

Vi sendte i desember 2020 ut to separate undersøkelser der brukerne skulle gi sin tilbakemelding på de ulike elementene innenfor sidene «mine skjema» og «innstillinger».

Tegneblokk med håndtegning av et brukergrensesnitt

UX-bloggen

En blogg for deg som er interessert i gode brukeropplevelser, tips og triks, nyttige UX-verktøy og erfaringer fra prosjekter vi i Gruppe for Brukeropplevelse arbeider med.